Nieuw:
Per 25-Januari 2016 heeft Zeolite Products de goedkeuring van het NZO en staat op de witte lijst.

NIEUW:
Per april 2014 is het diervoederadditief Clinoptiloliet 1g568 door de EU goedgekeurd als Biologisch Toevoegingsmiddel voor alle Diervoeders. Bij Zeolite Products is het diervoederadditief Clinoptiloliet (ZeoFarmFeed) dan ook te bestellen door Biologische – en Biologisch Dynamische veehouders.

NIEUW: ons Clinoptiloliet Zeoliet is tevens verkrijgbaar bij uw Securefeed mengvoeder.

NIEUW: Per 9 juli 2013 is door de Europese Commissie het biologische diervoederadditief Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong goedgekeurd als toevoegingsmiddel voor diervoeding voor alle diersoorten. Zie verordening (EU) nr. 651/2013

NIEUW: Per januari 2013 is door de EFSA (European Food Safety Authority) Clinoptiloliet goedgekeurd als veilig diervoederadditief voor alle diersoorten.

NIEUW: Per juni 2012 is het diervoederadditief Clinoptiloliet E568 opgenomen bij SKAL in Bijlage 6 in de lijst voor Biologische Toevoegingsmiddelen voor Diervoeders. Sinds juni 2012 is bij Zeolite Products het diervoederadditief Clinoptiloliet (ZeoFarm) dan ook te bestellen door Biologische – en Biologisch Dynamische veehouders.

NIEUW: sinds december 2008 is Zeolite Products® opgenomen in de database van Safe Feed als een erkende leverancier van het diervoederadditief Clinoptiloliet aan de Safe Feed deelnemende mengvoederfabrikanten.

Nieuw: per 10 September 2015 verwelkomen wij een nieuwe verdeler van ons product ZeoPet® bodembedekking voor vogels
Het betreft de fa. Dierenspeciaalzaak en Kooi en Kennelbouw van Nunen in Oirschot. www.dierenspeciaalzaakvannunen.nl

Nieuw: per 10 September 2015 verwelkomen wij een nieuwe verdeler van ons product ZeoPet bodembedekking voor vogels.
Het betreft de fa. Vogelhal ons Vogelke in Veulen. www.vogelhalonsvogelke.nl