Bedrijfsinformatie

Motivatie:  Zeolite Products® streeft naar een schoner en veiliger milieu.

De oprichter van Zeolite Products®, dhr. Roland van Oers, heeft meerdere jaren verschillende ervaringen opgedaan in de industriële sector als werktuigbouwkundig ingenieur. Deze ervaringen hebben ertoe geleid dat hij in aanraking is gekomen met natuurlijk zeoliet, Clinoptiloliet. Verbaasd door de unieke eigenschappen en  daardoor de vele uiteenlopende toepassingen van zeoliet heeft hij besloten om natuurlijk zeolietproducten te produceren en af te zetten.  

Doordat zeolieten op een groot aantal manieren bijdragen aan een schoner en veiliger milieu en in feite nagenoeg iedere toepassing van zeoliet tot stand is gekomen uit milieuoverweging denkt Zeolite Products® zo letterlijk en figuurlijk "een steentje" bij te kunnen dragen aan een beter, schoner en veiliger milieu.

Zeolite Products® heeft, naast haar eigen producties, voor elke specifieke toepassing samenwerkingsverbanden met verschillende zeolietmijnen in Europa. Of het nu gaat om bulkschepen, om GMP+ bulksilo's, levering van Big Bag's per volle vracht of zeecontainer, bij Zeolite Product® bent u aan het juiste adres. 

 

  
  (c) 2014 Zeolite Products is een geregistreerd handelsmerk | Website ontwikkeling: DVB MEDIA B.V.